Stad taxi Delden

Taxi naar Weerselo

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Natuurlijk komen wij van Stad Taxi Delden ook graag buiten de grotere plaatsen in de regio Twente. Laten we wel zijn, door Twente rijden lijkt soms wel op een vakantiereis en we doen het dan ook graag. Een van de bestemmingen waar we regelmatig naartoe rijden is Weerselo. Niet alleen de plaats Weerselo zelf, maar ook plaatsen als Deurningen, Rossum en Saasveld die vroeger tot de gemeente Weerselo behoorden. Tegenwoordig is dat de gemeente Dinkelland geworden na de fusie met Denekamp en Ootmarsum. Een prachtig gebied dat zich noordoostelijk van Hengelo uitstrekt tot aan de Duitse grens.

Avondje uit of dagje uit? Met de taxi vanuit Weerselo

Voor de bewoners van het gebied is het goed te weten dat een avondje uit in de regio goed en betaalbaar is te doen met Stad Taxi Delden. We rijden naar alle bestemmingen rond Weerselo, of het nu Weerselo of de andere plaatsen zijn, maar ook in de buurtschappen Beekdorp, Dulder, Gammelke, Lemselo, Nijstad, ’t Stift en Volthe pikken we u op. U belt, we komen en brengen u snel naar uw bestemming, waar die ook ligt. En bent u een avondje naar Hengelo of Enschede geweest en wilt u snel en veilig terug, dan verzorgt Stad Taxi Delden dat ook. We brengen u terug tot aan uw voordeur, zonder zorgen. Wat is lekkerder dan na een avondje uit, een dagje shoppen, familiebezoek of een zakelijke trip de laatste kilometer zorgeloos per taxi af te leggen.

Want natuurlijk kunt u met het openbaar vervoer van Weerselo naar Hengelo of terug, maar dat lukt lang niet op ieder moment van de dag en u bent a snel drie kwartier tot meer dan een uur bezig. Met onze taxi duurt zo’n ritje maar 20 minuten en hoef je ook niet over te stappen. Bovendien zal de prijs behoorlijk meevallen, want Stad Taxi Delden staat niet alleen bekend om de service, maar ook om de schappelijke prijzen. Een goedkope taxi van of naar Weerselo boekt u bij Stad Taxi Delden. Bovendien verzorgen wij Schipholtaxi, u kunt kiezen uit de taxibusjes of de normale taxi.

Ontspanning en recreatie in Weerselo

Maar ook als recreatieve bezoeker aan het gebied is Stad Taxi Delden de perfecte partij voor het laatste deel van het traject. Want Weerselo en omgevingen trekken natuurlijk ook bezoekers vanuit de rest van Twente en Neder land. Regelmatig zijn er leuke activiteiten in de regio, zoals de jaarlijkse mega party in Weerselo  of de grote Weerselose markt.

Maar de regio heeft ook veel vaste bezienswaardigheden. Niet ver van het dorp vinden bezoekers de fraaie Weerselose Molen, korenmolen De Vier Winden. Maar ook Huis Singraven of Wonderryck Twente in Denekamp, Museum Ton Schulten, Openluchtmuseum Ootmarsum of de Cosmos Sterrenwacht zijn bestemmingen waar Stad Taxi Delden u snel naartoe brengt. Dus of u nu op weg bent naar Weerselo, of vanuit Weerselo op weg moet, denk ook eens aan Stad Taxi Delden. We pikken u op en brengen u naar uw bestemming voor scherpe tarieven en met een uitstekende service.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.